Söndag & måndag

New week. Bara denna och nästa kvar till semester. 9 arbetsdagar. The countdown is on!

Igår var det sol hela dagen. Jag satt/låg på balkongen och solade heeela dagen tills solen försvann runt hörnet under sena eftermiddagen. Såå härligt. Läste nästan ut en hel bok. Lyssnade på ett avsnitt av bröllopspodd. Har lyssnat igenom alla avsnitt av Johanna Kajsons podd och nu gått vidare till bröllopspodden som har material från 2015… får se om jag ens hinner klart till bröllopet, haha. Men det sköna med sistnämnda är att det är ganska korta avsnitt.

Idag är det ett år sen Tommy friade på stranden i Kroatien. 😀 ❤ Efter en perfekt semesterdag. Bästa dagen någonsin, har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv som i den stunden.

En glass i solen igår på min balkongdag

Vi har båda varit jättetrötta idag, började med att vi blev väckta vid 5-tiden i morse av att en FLUGJÄVEL inte ville lämna oss i fred. Så sjuukt irriterande. Gav upp efter en timme, Tommy åkte till jobbet redan vid 6.30 för att han inte kunde somna om. Jag somnade däremot om när han gått och vaknade igen vid 9, trött som en gnu. Blev lite bättre efter en stund men fick en ny dipp på eftermiddagen.

Han tog en nap när han kom hem och jag var tvungen att lägga mig och vila också. Kom inte riktigt i ro för att somna. Sen kom han tillbaka pigg efter sin nap och slet upp mig och sa att vi skulle gå till Angelo’s (libanesen runt hörnet). De hade dock inte öppet, och så gick Solna-bussen förbi så bestämde oss för att åka till MoS istället.

Där blev det ett glas prosecco på Klang Market (måste ju skåla för engagement anniversary) (de hade inte champagne). Sen var vi förbi några guldbutiker också och kollade på ringar. Tommy har varit tveksam till om han ska ha vigselring (och bara ha förlovningsringen) men jag har bestämt att han ska ha det haha. Så kan vi gravera och spara den andra ringen. Va fan jag som har beställt en så fin ringask som är gjord för två ringar, inte kan min vigselring ligga där alldeles ensam till bröllopet. 😉

Provade dock inga idag, eller Tommy provade några som inte låg inglasade utan bara satt fast i snören. Känner att jag inte kan prova några fler just nu för då kommer jag bara vilja köpa nu på en gång. Och ring vill jag som sagt vänta ett tag med att köpa, har inte bestämt exakt budget för den än.

Avslutade med Sportshopen där jag köpte ett par badskor till resan (ett måste på de steniga underbara stränderna i Kroatien). Sen köpte vi med oss mat från Zócalo och promenerade hem i solen. Väl hemma upptäckte vi dock att Tommy fått dubbla portioner nachochips istället för sin tacorätt + nachochips. Så dåligt. Har klagat på Facebook, får se om han får någon kompensation.

Mysig kväll vart det i alla fall. ❤ När vi kom hem fick han en present också, en som skulle blivit födelsedagspresent egentligen men han ska få andra saker då. Och ville muntra upp efter nachofiaskot haha. Det var i alla fall fem stycken kalsonger från Frank Dandy (mer present till mig nästan, mmm ;). Bra måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s