Jobbcoach & drinks

Kul dag! På eftermiddagen kom Camilla över (fick se vår ”nya”/numera inte så nya lägenhet), och jag hjälpte henne att damma av sitt cv och söka 6-7 st jobb så att hon fick en kickstart. Hoppas bara hon håller igång det nu och inte ger upp förrän hon får ett nytt jobb. Vet hur det är att vara fast på ett jobb man vantrivs med, det påverkar hela ens liv på ett negativt sätt. </3

I am now the Mojito master! Nya whiskyglas som jag fick av Tommy igår :)) Hatar whisky men glasen är superfina.
Buffalowings med selleri påminner mig om Hooters haha

Sen gjorde jag varsin Mojito åt oss och så promenerade vi till MoS. Har inte haft ett möte på jobbet på flera veckor men så skulle jag såklart ha det nu… så fick vara osocial och lyssna in på ett Teams-möte på vägen haha. Definitionen av ”working remote”. 😛

Träffade Anna, Freja och Miranda på O’Learys. Blev lite mat och dryck. :)) Var första gången Miranda och Camilla träffade Freja. Hon hade lite svårt att sitta still lilla vännen, haha. ❤ Ville mata sin mamma med hamburgare. När mamma och dotter gått satt vi andra kvar en stund.

Provade galna solbrillor haha
Hahaha

Jag drack en Mojito där men ärligt talat så var min hemmagjorda sååå mycket godare. Den jag drack där smakade typ sur lime. Beställde även en mudslide (choklad/vanilj milkshake), MUMS. Sen var jag määätt.

Efteråt tänkte vi kolla lite butiker men hann bara med Sportshopen, sen stängde allting kl.19. :/ Trodde de stängde 21. Menmen. Väldigt rolig affär i alla fall. Miranda köpte underkläder till sin karl. Inte bara jag som behöver shoppa kläder till mannen haha.

En reaktion till “Jobbcoach & drinks

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s