You’re my river running high

EN DAG KVAR.

Långsammaste veckan i världshistorien. Och är så stressad. Kan fortfarande knappt tro att vi ska komma iväg. Jag kommer inte tro det förrän vi är på hotellet, haha.

Har ju haft superdött på jobbet senaste veckorna när alla varit borta men nu märks det att folk kommer tillbaka. Två i mitt team kom tillbaka denna vecka, varav min närmaste kollega kom igår och då blev det direkt mer att göra. :)) Gick från rulla tummarna till en fullt normal arbetsdag. Tiden går lite fortare då i alla fall.

Gillar denna bild från i lördags haha. Can you see me?
Ringasken jag beställt från Etsy kom äntligen i veckan 🙂 Så fiiiin ❤ Längtar tills vi har vigselringarna och kan lägga ner dem där.
Middag och en öl/cider på lokala thaihaket igår

Något som typ alltid sker under min sista arbetsvecka innan semestern är att mina triggerpunkter i axlarna vaknar till liv, argh (får jättejobbig huvudvärk av det). Tror det är femte året i rad nu. Först i år jag fick veta vad det faktiskt var, efter att ha varit hos kiropraktorn. Googlade mig fram till hur man kan behandla det själv och det funkar faktiskt men brukar ta några dagar upp till nån vecka tills det går över. Att slappna av och inte sitta med kontorsjobb brukar hjälpa också. 😉

Idag var jag i MoS och växlade pengar. Denna gång växlar vi inte hela beloppet vi tror vi kommer behöva, bara ca halva. Kommer säkert gå åt en del på hotellnotan med drinkar och så, och där kan man ju lika gärna betala med kort. Köpte med mig en Killer Bee-smoothie från Jungle Juice bar, så gott.

Kvällens middag blev mat från Sri Lanka, jag tog en rätt med kyckling, ris, purjolök och kål. Det var lagom starkt och gott!

Ikväll åkte vi till Alle för att lämna över Myntis, hon och Håkan ska vara myntavakt när vi är borta så ”hon” inte dör. 😉 Sen åker de till Öland nästa helg och tar med den dit, vi kommer ner dit ett par dagar senare. Så kan man avnjuta Mojitos där också.

En reaktion till “You’re my river running high

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s