Nu åker vi!

Den stora dagen har äntligen kommit. På den resan som blev inställd skulle flyget gått vid 6 på morgonen (den tiden vi föredrar och brukar ta) men nu går det först vid 16.15. Och jag vaknade såklart vid 7 i morse exalterad som ett barn på julafton, och kunde inte somna om haha. Det är t.o.m tidigare än vad jag brukar gå upp till jobbet numera.

Nu kommer man ju bara driva runt hemma rastlös i alla dessa timmar som är kvar. Ska låta Tommy sova ut så länge som möjligt, vi ska åka härifrån vid 13.30 ungefär. För första gången tar vi pendeltåget istället för att ta bilen. Tommy vill kunna njuta av en brewski även sista dagen och det hade han inte kunnat göra annars.

Testar nya lurarna ❤

Igår när han kom hem öppnade vi en Pol Roger champagne och skålade, som vi alltid gör när vi går på semester. I år känns semestern extra overklig, desto mer eftersom det är den senaste sommarsemestern någonsin. Han drack dock bara ett halvt glas och lämnade mig med resten haha. Drack nästan upp hela, det är fan värre än drinkar… :O

Vi satte oss på balkongen i solen och drack bubbel, och så firade vi hans födelsedag lite i förskott (den är på onsdag). Han fick presenter; ett par nya badbyxor (från Sportshopen såklart, nya favoritaffären 😉 och det han önskat sig – ett par nya OnePlus earbuds som precis har släppts. Nu kan han roa sig med dem på flyget. :))

ÄNTLIGEN semester! Sjukt efterlängtad.

Sen åt vi middag efter kl 19, sjukt sent för mig *pensionär* haha. Jag var sjuukt hungrig. Det blev pizza! Var länge sen. Vi äter inte alls det lika ofta som när vi bodde i Vällingby, men där hade vi en grym pizzeria runt hörnet. Här har vi 2 st nära men ingen av dem är lika bra. Men det är nog bara bra det. Det var jävligt gott men inte så gott att man vill äta det varje vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s