Vacay week 2

Då har andra semesterveckan börjat. Igår var vi bara hemma förutom en kort sväng för att panta burkar och handla mat. Att ta en hemmadag efter att ha varit iväg är sååå skönt. Orkade verkligen inte ”ta vara” på solen efter en veckas solsemester utomlands haha. Körde två maskiner tvätt, grillade god mat, packade upp och flyttade ner resväskorna till källaren, vattnade blommorna, började på en ny bok, och har börjat kolla på Dirty John säsong 2.

Gårdagens grillmiddag
Jag med min nya flamingo beachbag från Kroatien :))

Idag sov vi ut, ända till 10.30 för mig trots att jag lagt mig rätt tidigt. Sov typ 12 timmar, sååå skönt. Kände oss lite bakis igår haha. Förståeligt efter alkohol en hel vecka i rad. Nu blir det detox fram till helgen.

Sen tänkte vi bada. Vilket är så bökigt här jämfört med utomlands, blir sånt projekt. På första stället hittade vi ingen parkeringsplats. Sen hittade vi ett ställe men slutade med att det inte blev något bad för vattnet var verkligen så äckligt. Usch! Saknar redan Kroatien och Medelhavet. 😥 Det känns väldigt avlägset redan haha.

Åkte vidare till MoS efter det badfiaskot. 😉 Åt pho-soppa på ett ställe vi inte testat än. Fortfarande Yoi i Täby C som har den godaste dock. Sen handlade vi på Systemet inför helgen och jag åt en yoghurtglass. Tommy bytte en lampa i bilen.

Nu: Lyssna på förra veckans release radar och läsa ut min nuvarande bok. Så skönt med semester.

2 reaktioner till “Vacay week 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s